Hoppa till textinnehållet

Gröna lån och solceller

  • Hjälper företag att bidra till ett mer hållbart samhälle
  • Minska mängden köpt el genom solcellsinvestering
  • Resurs- och energieffektiva fastigheter - bra för affären och miljön

 

Att bidra till en mer hållbar utveckling är inte bara ett val. Det är ett måste. För samhället, oss som bank och er företag. En viktig del av vårt hållbarhetsarbete är att erbjuda gröna lån för fastigheter, bostäder och solceller. För att hjälpa er låna mer hållbart. Förnybar energi - bra för miljön och affären.

Grön fastighetsfinansiering - den gröna kedjan

Från byggstart till färdiga och resurseffektiva bostäder

Efterfrågan på energisnåla och resursbesparande byggnader ökar. Vi kan hjälpa er med lån - från byggstart till färdig bostad. 

Bolånereådgivning

Grönt byggnadskreditiv - bygg nytt

Grönt byggnadskreditiv är för byggbolag som vill bygga nya och mer energieffektiva fastigheter med miljöcertifikat. En bra lösning för att möta efterfrågan från framtidens hyresgäster.

Grönt fastighetslån - låna till fastighet

Grönt fastighetslån är för er som vill finansiera miljöcertifierade och energisnåla fastigheter. Ett bra sätt för att investera i energieffektiva fastigheter och sänka era energikostnader.

Dags för solceller?

Tittar ni på hur ni ska kunna sänka elkostnaderna och producera egen el? I så fall skulle en investering i solceller kunna vara något för er.  Vi har lån till solceller och tar gärna en diskussion om hur ni kan lösa finansieringen på bästa möjliga sätt.

Illustration: Hus

Vill du rådgivning?

Business woman in office.