Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Vimmerby Sparbank - en lokal bank

En del av Vimmerby

Vi är stolta att vara en del av Vimmerby. Vår ledstjärna är att vi tillsammans verkar för ett långsiktigt och hållbart Vimmerby som växer. ​

Vimmerby Sparbank har funnits i över 80 år och vår historia speglar Vimmerbys utveckling som modern småstad. Genom alla år har vi levt efter Sparbanksidén att fullt ut arbeta för en sund och hållbar ekonomi för människor och företag i vår lokala omgivning.

Det som gör oss och övriga Sparbanker unika är att vi är en helt egen bolagsform med en affärsmodell som bygger på den lokala förankringen och att vara en stark kraft i bygden. Som Sparbank fattar vi alltså våra egna beslut och vi har möjlighet att själva påverka hur vårt överskott ska användas. Genom att återinvestera både direkt och indirekt genom Sparbanksstiftelsen Vimmerby bidrar vi till att stärka vårt näringsliv, föreningsliv, kulturliv och bygd. Det handlar om att skapa ett levande Vimmerby som växer. Detta tycker vi är fantastiskt!

Vårt uppdrag är att skapa trygghet och förverkliga möjligheter genom hela livet för alla oss i Vimmerby med omnejd. Oavsett om du kommer till oss som privatperson eller företagare, ung eller gammal, infödd eller nyinflyttad så är du alltid välkommen.

Med en stark lokal närvaro och ett genuint intresse för bygden ger vi dig en fullskalig bank med hög tillgänglighet, ett positivt bemötande och personlig service.

För dig, för oss och för Vimmerby med omnejd.

Nyhetsbrev Värdefull

Finansiell information

Vill du veta mer eller bli kund?

Vill du veta mer om oss, hör av dig så berättar vi mer. Här hittar du de vanligaste kontaktvägarna till oss.

Cycle of bank, foundation, district and costumer

Samhällsengagemang

För oss är det självklart att engagera oss i lokalsamhället. Vi har valt att beskriva vårt samhällsengagemang med ett kretslopp, vi kallar det kretslopp för bygden.

Vårt hållbarhetsarbete

Vi jobbar för en hållbar utveckling genom att främja social, etisk, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. 

Jobba hos oss

Vill du jobba på en lokal sparbank med ett stort engagemang för bygden?

Styrelsen

Våra styrelseledamöter, deras kunskaper och erfarenheter.