Vill du jobba ihop med vårt glada gäng?

Vi på Vimmerby Sparbank söker medarbetare till vår kundtjänst!


Vimmerby sparbank är en egen, unik bank och inte en filial till någon storbank. Det är vår lokala styrelse som är ytterst ansvarig för verksamheten. Alla beslut fattas i Vimmerby. Vi har ett kontor med 19 st medarbetare. Mer än hälften (60%) av Vimmerby Sparbank ägs av Sparbanksstiftelsen Vimmerby. Det gör att en stor del av bankens överskott stannar och gör nytta i bygden.


Vimmerby Sparbank är mitt uppe i ett omfattande digitalisering- och förändringsarbete.


Vi anpassar vår organisation, vårt arbetssätt och våra lokaler för att möta våra kunders behov.


Kundupplevelsen blir allt viktigare och leverans av service blir avgörande. Vi ska finnas där och vara tryggheten när våra kunder behöver oss. Vi tror på att kundnöjdhet börjar med professionella och nöjda medarbetare och ett tydligt ledarskap. Vägen dit går via ett öppet klimat, en trevlig arbetsmiljö samt inte minst arbetsglädje. Vi söker medarbetare med stor nyfikenhet och intresse för omvärlden och den tekniska utvecklingen och som vill vara med och utveckla kundmötet och framtidens bank.


Som medarbetare i kundtjänst är du bankens ansikte utåt. Du ansvarar för att med lyhördhet och proaktivitet ge alla sorters kunder en effektiv service av högsta kvalitét. Du löser kundens behov där bankens alla kanaler och tjänster är en självklar och naturlig del. Du bidrar aktivt till att kunderna når en optimal digitaliseringsgrad. Komplexa ärenden förmedlar du till rätt kompetens inom kontoret.


För att lyckas i rollen som kundtjänstmedarbetare söker vi dig som har ett stort engagemang för kundnöjdhet och ser gärna att du har erfarenhet från serviceyrket. Vi söker dig som har en utbildning på gymnasial nivå eller som arbetsgivaren bedömer likvärdig erfarenhet.

Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Du har mycket energi, är social och utåtriktad och duktig på att skapa förtroendefulla kundrelationer. Det är viktigt att du delar våra värderingar och känner stort engagemang och ansvar för ditt arbete, dina kollegor och banken.

 

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du:
Carolina Davidsson, carolina.davidsson@vimmerbysparbank.se, 0492-79511
Kent Skaate, kent.skaate@vimmerbysparbank.se , 0492-79524


Facklig representant för Finansförbundet är:
Annika Åstrandh, annika.astrand@vimmerbysparbank.se , 0492-79514

Dina ansökningar jämte CV önskar vi via mail till carolina.davidsson@vimmerbysparbank.se senast 3 juli.

Välkommen med din ansökan.