Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Lediga tjänster på Vimmerby Sparbank

Vimmerby Sparbank AB är en modern lokal sparbank med kontor i Vimmerby. Banken ägs till 60 % av den lokala Sparbanksstiftelsen och till 40 % av Swedbank AB.
Vimmerby Sparbank vill bidra till en positiv utveckling av bygden och erbjuder banktjänster till privatpersoner och företag i vår region.  

Lediga tjänster

Har du ett brinnande intresse för kunden, för Sparbanken, för affären?Har du en egen drivkraft att skapa, behålla och utveckla en långsiktig relation med kunden i sann Sparbanksanda? Då kan du vara den vi söker.
Vi är en liten bank med 16 anställda där varje medarbetare har en viktig roll i den dagliga driften av banken. Vi har en mycket hög servicenivå och hög tillgänglighet. Vi har ett kontor i Vimmerby och erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och goda möjligheter till att påverka din egen och bankens utveckling.

Kvalificerad Företagsrådgivare

Din roll
I din roll som Företagsrådgivare har du ett övergripande kundansvar som inkluderar försäljning, lönsamhet, risk och kundnöjdhet för en egen kundstock. I din kundstock finns en spridning av kunder alltifrån den enskilda näringsidkaren till aktiebolag och koncerner, skogs- och lantbruk. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor i din yrkesroll samt andra yrkesroller i banken för att stödja och utveckla långsiktiga affärsrelationer med dina kunder. Det innebär också att attrahera nya kunder till banken genom att företräda banken i externa sammanhang och vara engagerad i det lokala näringslivet. Du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att utveckla kollegor i din omgivning.
För den här tjänsten ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från företagsaffären i bank. Du har god förmåga att axla rollen som affärspartner och skapa långsiktiga relationer. Du har mod och passion att göra affärer, individuellt och tillsammans med andra.
Din profil
• Lämplig teoretisk bakgrund samt bankerfarenhet
• Rollen förutsätter Swedsec-licens
• Du är en person som är social, utåtriktad, resultatfokuserad och har lätt för att skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du har en stark vilja till affärer och kan tänka affärsmässigt, med ordning och reda i arbetet.

Privatrådgivare

Din roll
Du kommer att arbeta i en grupp med certifierade privatrådgivare. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av försäljning och rådgivning inom både spara, låna, försäkra och betala där du kommer att ha fullt ansvar för lönsamhet och risk i din kundstock. Eftersom vi är en liten organisation ställs höga krav på samarbetsförmåga och flexibilitet.
Arbetsområden/ansvar:
• Självständigt hantera privatärenden och genomföra välgrundade affärsbeslut
• Ge finansiell rådgivning till privatkunder inom både låna, spara, försäkring och betala
• Hantera privatkundens totala behov.
Din profil
Vi söker dig som har hög kvalitet i allt du gör och har ambitionen att överträffa kundens förväntningar. Du är pedagogisk, social, utåtriktad och har ett starkt eget driv. Viktigt att du är en god lagspelare, lösningsorienterad, ödmjuk och ser till hela bankens bästa.
Swedsec licensiering och Swedsec Bolånelicens är ett krav.

Välkommen med din ansökan i form av cv och personliga brev till carina.rydholm@vimmerbysparbank.se.
Ev. frågor besvaras av Vd Carina Rydholm tel. 0492-795 02. Facklig representant Ulf Karlsson tel. 0492-795 19.

Sista ansökningsdag:
2018-01-08


Arbetsplats/placeringsort:
Vimmerby Sparbank, Vimmerby

Stäng Skriv ut